Quin país volem per al 2015?

Estratègia SmartCAT

El passat mes de novembre 2014 i dins l’Smart City Expo, Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació i President d’i2CAT, va poder presentar en públic per primera vegada i després de molts anys un estratègia digital per a Catalunya. S’anomena SmartCAT.

Entrem en l’era smart. Smart cities, regions, països, planetes. Una vegada desplegada la etapa del processament d’informació i la connectivitat, les TIC entren en la etapa d’afegir intel·ligència sobre la informació i les xarxes. Smart vol dir afegir coneixement, innovació, creativitat sobre les dades i els paquets d'informació de la societat digital. Smart implica una transformació de sectors econòmics i socials bàsics com les ciutats i el territori, la salut, les indústries, la cultura afegint valor, és a dir, coneixement.

Llegir més >>

   

i2CAT treballa en la televisió connectada i híbrida

La Fundació lidera el projecte europeu TV-Ring, que el passat 6 de desembre va iniciar amb TV3 i Abertis una prova pilot al municipi de Gurb (Barcelona) amb usuaris reals, per tal de testejar serveis i continguts de la televisió connectada.

Llegir més >>

 

i2CAT participa a l’IEEE GLOBECOM

S’han exposat tres projectes de recerca en aquesta conferència estatunidenca de referència mundial en l’àmbit de la recerca en les TIC. Concretament, i2CAT ha presentat un prototipus de virtualització de xarxes, el projecte basat en NaaS SODALES, i un tutorial de l’arquitectura de xarxa RINA.

Llegir més >>

     
   
     
 

TV3
aldia.cat
Comunicació 21
Diari Expansion
Diari Ara
Projecte TV-RING

 
     
     
 
Agenda. Properes activitats
.