L’Alemanya de la Industrie 4.0

Visita a Alemanya de la Generalitat i i2CAT

El passat dia 18 de maig una delegació de representants de la Generalitat i d’i2cat va visitar Stuttgart, Amberg i Berlín. L’objectiu va ser veure de prop alguns projectes significatius en el camp de l’anomenada Industrie 4.0. i donar a conèixer la nova estratègia SmartCat. Durant tot l’any 2015, Catalunya lidera el tema de les Smart Regions en el marc dels Quatre Motors d’Europa, i l’”smart industry” és una part consubstancial d’aquesta estratègia. Si una idea ens ha quedat clara com a resum de tot el viatge és que Alemanya, des dels seus centres de recerca i innovació fins a les PIMES o els governs regionals o locals, estan tots d’acord que estem davant un repte estratègic: la convergència de les TIC amb la indústria.

Read more >>

   

Nou sistema de videoconferčncia per als CAP de Barcelona

La Fundació i2CAT ha desenvolupat amb l’Ajuntament de Barcelona un sistema de videoconferčncia digital que posa en contacte el metge del CAP amb el pacient amb dificultats de mobilitat. La prova pilot s’estŕ duent a terme a l’Equip d’Atenció Primŕria Sardenya amb una quarantena de pacients.

Read more >>

 

i2CAT, a la conferčncia EUCNC de París

La forta presčncia a nivell europeu per part de la Fundació en projectes de recerca en l’ŕmbit del 5G fa possible la seva assistčncia i participació a aquesta conferčncia europea sobre xarxes i comunicació, que enguany tindrŕ com a lema “5G, Shaping the Vision”.

Read more >>

     
   
     
 

Europapress ·  BTV ·  La Vanguardia ·  ARA.cat ·  ARA.cat ·  El Periódico ·  TV3 ·  La Vanguardia
Projecte Metge a Casa.

BTV
I2cat a la Secció Cičncia Barcelona TV

Comunicació21 ·  Panorama Audiovisual
Noves proves de TV connectada en el marc del projecte TV-RING

Tecnonews
Barómetro del Sector Tecnológico en Cataluńa

Noticiaspress.es
Barcelona: líder de la revolució al sector de la salut

 
     
     
   
     

© Fundació i2cat · Unsubscribe

Vostè està subscrit a la newsletter d’i2cat. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, l’informem que les seves dades estan incorporades als nostres fitxers, amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials. Si ho desitja pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, en els termes establerts legalment, dirigint-se a: [email protected]